SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№3 (01/03 тиждень)  2013
 
  22-25 січня SPV Company Ltd, генеральний імпортер продукції безпеки та високоякісного ПВХ покриття світових виробників, бере участь у XIV Міжнародній спеціалізованій виставці "ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013", що буде проходити у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».
Читати далі...
 
 
  Постачальник MUL-T-LOCK повідомив про незначні зміни в дизайні головки бланка ключа системи Interactive+.Отвір під кільце став більш заокругленим, проте це не впливає ні на зовнішній вигляд, ні на товарний знак продукту.
Докладніше ...
 
  Від постачальника NEMEF на склад SPV Company Ltd надійшла перша партія вогнетривких замків врізного монтажу, що призначені для протипожежних виходів -  1769/03. Нагадуємо, на складі СПВ є також вогнетривкі замки NEMEF 1739/03.
Докладніше ...

  Ізраїльський постачальник ПВХ-покриття Haogenplast Ltd постійно дбає про розширення свого асортименту кольорів: маємо повідомлення про наявність нового кольору  плівки WINSHIELD (віншильд) - MORAN кедр.
Читати далі...


  Постачальник Morse Watchmans - світовий лідер з виробництва систем керування доступом, повідомив про зміну кольору системи електронного контролю механічних ключів KeyWatcher Touch (Кей Вочер Тач).
Докладніше.
 
 
  Спеціально до виставки «ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ. ФАСАДИ 2013» розроблено буклет  WINSHIELD (віншильд) "Декоруємо захищаючи".В буклеті в компактному форматі представлена палітра кольорів плівки та її технологічні особливості.
Читати далі...
   
  Вийшло з друку друге видання каталогу "Рисунки декоративних накладок МДФ VINORIT". З питань замовлення каталогу, звертайтесь будь ласка за електронною адресою decor@spv.ua до нашого дизайнера Іваницької Інни.
Читати далі...
   
  СПВ Компані продовжує цикл статей про систему безпеки вхідних дверей у всеукраїнському виданні - журналі "MURATOR". Тема статті в першому номері 2013 року "Замок - запорука безпеки" 
Стаття М
urator №1              
 
  Від постачальників MUL-T-LOCK та NEMEF отримано пристрій Multi-Tool, що дозволяє керувати замком, не використовуючи циліндр, перевіряти роботу косого ригеля замка, а також, визначати оптимальні розміри циліндра.
Докладніше...
   
  На каналі YouTube  розміщене нове відео, в якому йдеться про замок для кузова комерційних автомобілів VPS MUL-T-LOCK. Детальну інформацію про замок буде викладено на нашому сайті, слідкуйте за інформрозсилкою.
Дивитись відео.
   
 
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 

_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua