SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№4 (04/05 тиждень)  2013
 
  Співробітники СПВ Компані Лтд завітали на галузеву виставку BAU, що відбулася у Мюнхені з 14 по 19 січня 2013 року. BAU - провідна міжнародна виставка, яка, починаючи з 1964, кожні два роки об’єднує експонентів в галузі...
Читати далі...
   
  СПВ Компані Лтд взяла участь у спеціалізованій виставці ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ 2013. Спеціально для участі у заході в Україну приїхав Mark Rapaport, Export Sales and Marketing Manager заводу Kibbutz Haogen.
Докладніше...

   
  Відкрито новий ресурс на заритій зоні сайту СПВ - електронну бібліотеку EXTRANET. В бібліотеці знаходяться каталоги та брошури, технічна документація, фото, відео, рекламні матеріали, тощо від провідних постачальників з усього світу.
Читати далі...
 
 
  На склад СПВ Компані Лтд надійшов плановий прихід продукції KNOCK N’LOCK™Продукція KNOCK N’LOCK™ (кнок ен лок) базується на патентованій бездротовій передачі сигналу Knock Code Technology,за допомогою акустичних сигналів, які розповсюджуються у твердому середовищі.
Докладніше...
 
На складі SPV Company Ltd є доступний до замовлення двоключовий замок MUL-T-LOCK® PadLock (мультлок падлок) - надійне рішення механічного контролю та запобіганню можливих крадіжок при перевезенні пального, а також інших вантажів.
Докладніше...

  Технічним відділом SPV Company Ltd спільно з технічним відділом компанії MUL-T-LOCK ,було вирішено проблему установки на замках MUL-T-LOCK 4-направленого замикання броненакладок з міжцентровою відстанню  38мм
Докладн
іше...
 
 
  Надруковано чергове оновлене видання брошури "Спеціальна пропозиція для виробника вхідних дверей" формату А4. З питань замовлення, звертайтесь, будь ласка до наших регіональних менеджерів.
Докладніше...
   
  Вийшов з друку тираж планінгів на 2013 рік  формату А2. У планінгу ви можете записувати усі, заплановані на рік події, повісити його на стіні, або покласти на стіл. З питань замовлення, звертайтесь, будь ласка до наших регіональних менеджерів.
Докладн
іше...
   
  Опубліковано чергову статтю у всеукраїнському виданні - журналі  "MURATOR". Назва статті в другому номері 2013 року "Щит замка  - дверей краса". Стаття допоможе споживачам у виборі захисної фурнітури.
Читати статтю...
   
  30 січня сталася непересічна подія - кількість переглядів нашого каналу на  YouTube перевищила цифру 100000. Якщо Ви хочете отримувати інформацію про нові відео ролики нашої компанії найпершими - підписуйтесь на розсилку від YouTube.
Оформити підписку
   
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 

_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua