SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№5 (06-08 тиждень)  2013
 
Компанія «СПВ Компані Лтд» взяла участь у галузевій виставці KIPS 2013, що відбулася у столичному виставковому центрі в рамках будівельної виставки KyivBuild. Протягом проведення триденного заходу до Міжнародного виставкового...
Читати далі
   
 
  На склад SPV Company Ltd надійшов плановий прихід продукції компанії ROSTEX. Звертаємо Вашу увагу на прихід ручок ROSTEX® QUADRUM (окремо без протекторів), а також наборів для установки ручки R1/H QUADRUM (на двері без прохідних отворів)
Докладніше...
   
  На склад SPV Company Ltd надійшов плановий прихід продукції компанії JWM, що спеціалізується на розробці та виробництві інтелектуальних систем замикання, орієнтованих на задоволення потреб сучасного ринку.
Серед іншого надійшли...
Читати далі...
 

Від японського постачальника дверних дотягувачів RYOBI отримано планову поставку продукції. Наразі це дверні дотягувачі врізного монтажу 3 класу безпеки. Новинка приходу - дотягувач COU-53H.
Читати далі...
 
  В  приході від MUL-T-LOCK  отримано замки для обладнання CAM19 (3/4х7/8), а також  бланки ключів SYNERKEY у профілі Сlassic -(механічний ключ, що має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу).
Докладніше...
 
  Відбулося планове поповнення складу SPV Company Ltd кабелепроходами від компанії LINK. Німецький концерн LINK протягом більше ніж 40 років спеціалізується на виробництві аксесуарів для систем контролю доступу.
Читати далі...
  На склад SPV Company Ltd надійшов плановий прихід продукції компанії SANTOS, а саме: основні однонаправлені, додаткові та профільні замки. Серед іншого, отримано профільні замки Santos 726 з вузькою планкою - 16мм.
Читати далі...
 
 
   Розроблено новий макет з  сендвіч-панелями, ламінованими плівкою WINSHIELD (віншільд) в чотирьох нових трендових еко-кольорах - Moran (кедр), Nussbaum (горіх), Dark oak (дуб темний), Black cherry (черешня чорная).
Докладніше...
   
  За останні тижні бібліотека поповнилась новими корисними файлами. Зокрема оновлено розділ 1 REKLAMA, було завантажено декілька нових актуальних каталогів продукції, викладено також лист щодо сертифікації замкової продукції від  УЛФ.
Докладніше...
   
  На нашому каналі в YouTube викладено нові відео, присвячені готельним мінібарам Primo+ від провідної швейцарської компанії - MINIBAR SYSTEMS -  лідера по розробці, виробництві та супроводженні якісних мінібарів для готелів та систем керування ними.
Дивитись відео.
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 

_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua