SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№8 (13-14 тиждень)  2013
 
  СПВ Компані Лтд взяла участь у міжнародній виставці Hotel & Restaurant Expo - 2013. Фахівці компанії СПВ пропонували зацікавленим гостям стенда продукцію замикання для об’єктів готельного і корпоративного сектора.
Докладніше...
 
SPV Company Ltd. розширило асортимент кольорів декоративного ПВХ-покриття WINSHIELD UVX™ виробництва Kibbutz Haogen (Ізраїль).Представляємо новий колір MORAN (кедр) – який доповнив палітру 4 ЕКО кольорів.
Докладніше...
   
  Надійшли подовжуючі набори для фурнітури  ROSTEX QUADRUM.  Тож від тепер стала можливою установка цієї фурнітури у двері товщиною більше 45 мм. Докладну інформацію про фурнітуру дивіться на нашому сайті.
Докладніше...
   
  На склад SPV Company Ltd надійшов плановий прихід продукції компанії EFFEFF - лідера з виробництва електромеханічних защіпок . Серед іншого надійшли електрозащіпки для профільних дверей, та електроригельні замки, серії 843.
Докладніше...
 

Надійшов черговий прихід продукції компанії RYOBI. Зокрема дотягувачі різних модифікацій (врізного та накладного монтажу, для зовнішніх та внутрішніх дверей) та стандартні тяги до дотягувачів серій D-3550/4550.
Докладніше...
 
 

Надійшли оригінальні каталоги зразків декоративного покриття WINSHIELD та VINORIT. У каталогах представлена палітра відтінків, що входить до складської програми SPV Company LTD на 2013 рік 
Докладніше...

   
  В електронній бібліотеці  EXTRANET cтворено новий розділ, присвячений продукції компанії BERA, а саме: електромеханічним замкам. Оновлено також розділи в папках постачальників ABLOY, AODNS, INHOVA, JPM тощо.
Докладніше...
   
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 

_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua