Ми на YouTube
SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№13  (24/26 тиждень)  2013
 
  На склад SPV Company LTD надійшов плановий прихід продукції компанії Mul-T-Lock. Звертаємо Вашу увагу, що тепер Ви можете замовляти висячі замки G55 та M13 (з дужкою C1) у профілі Interactive+.
Читати далі...
 
  Дивіться нове відео на нашому каналі на YouTube. Черговий ролик із серії "Поради від Локсмайстра" присвячений вхідним дверям безпеки виробника RB-DOORS, а саме моделі ART-509.
Дивитись відео.
  Вашій увазі представляємо відео огляд  лінійки продукції KNOCK N’LOCK™: замок накладного монтажу VL463 зі зворотною планкою, блокіратор BD825, ключ-брелок PK173 та кодова панель MK203.
Дивитись відео.
   
  Партнер СПВ Компані Лтд, спеціалізоване підприємство з продажу, встановлення та сервісного обслуговування дверей і дверної фурнітури, ТОВ «Інтерлок», отримав та встановив на фасаді магазину лайтбокси MUL-T-LOCK.
Читати далі...
   
  За останні тижні бібліотека EXTRANET поповнилась наступними матеріалами: ABLOY – в розділ KATALOGY_BROSHURY/VYSYACHI_ZAMKY/ додано нову брошуру з технічною інформацією...
Читати далі...
 
 
  Запрошуємо взяти участь у навчальних семінарах, якi проводяться фахівцями Технічного відділу ТОВ СПВ Компані ЛТД. Заплановано навчання за наступними темами...
Читати далі... 
 
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 



_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua