Не можете прочитати цей лист? Спробуйте у веб-браузері   №25, тижні 01-07, 2014р  

Контроль доступу у ваших руках
Фінська компанія ABLOY має широку лінійку продукції електромеханічного замикання, а саме - електромеханічні соленоїдні та... Читати далі


Надійний захист для обладнання
На склад "СПВ Компані Лтд" надійшли замки ABLOY CL200 з накидним ригелем, для обладнання та металевих шаф у високосекретному... Читати далі.
 

Протектор А-615 - надійний та елегантний
Надійшло планове поповнення складу продукцією компанії MUL-T-LOCK Italy, Esety: замки багатонаправленого замикання... Читати далі.


Планове поповнення складу 
На склад "СПВ Компані Лтд" надійшла продукція компаній NEMEF (Нідерланди), Securitron (США). Від постачальника Securitron надійшли... Читати далі.
Брендові наклейки. Ключ ABLOY Protec2
На підтримку нової платформи ABLOY Protec2 пропонуємо наклейки на скло... Читати далі
Фінський «Майстер-ключ» ABLOY® Novel – французькому LEROY MERLIN в Україні
340-й у світі і другий в Україні будмаркет мережі Leroy Merlin («Леруа Мерлен») відкрився в січні 2014 року в Києві, на Броварському проспекті 3В. Охороняти двері магазину – від технічних приміщень до кабінету  Читати далі...

Замок MUL-T-LOCK®
CAM 19 отримав американський сертифікат

Замок для обладнання MUL-T-LOCK® CAM 19 схвалено UL (Underwriters Laboratories). Це американський незалежний орган, який тестує і сертифікує продукцію вже понад сторіччя. UL, провідний орган сертифік Читати далі...
 
Електронна бібліотека EXTRANET поповнилась інформацію про застосування на об'єктах технології CLIQ від MUL-T-LOCK. До розділу MUL-T-LOCK також додано фото протектора A-615 в оновленій обробці "антична бронза". Викладено сертифікат щодо належного рівня секретності та зламостійкості, замка для обладнання MUL-T-LOCK САМ 19 3/4. До розділу постачальника ABLOY додано нові брошури , присвячені електромеханічним замкам EL460, 461, а також замкам для обладнання та меблів. Докладнішу інформацію дивіться  ТУТ.
Реєструйтеся на партнерській зоні нашого сайту - отримайте доступ до новин, прайс-листів, рекламної продукції, розкладу навчань та електронної бібліотеки.

Просто натисніть кнопку:

         
Зворотній зв'язок   +380 44 456 9444, info@spv.ua
_________________________
З повагою

Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua