Не можете прочитати цей лист? Спробуйте у веб-браузері   №27, тижні 08-11, 2014 р.  

Електромагнітні утримувачі від Eff Eff
Німецька компанія Eff Eff є світовим лідером у виробництві інноваційних рішень для систем контролю доступом... Читати далі


Абсолютний захист від ABLOY
Висячі замки ABLOY, а саме серію SUPER WEATHER PROOF беззаперечно можна назвати найкращими та найнадійнішими у світі... Читати далі.
 

MPL 214 - нова модель замків від MUL-T-LOCK
На склад "СПВ Компані Лтд" надійшла нова модель замків багатонаправленого замикання  MPL 214 від MUL-T-LOCK (Ізраїль).... Читати далі.


Планове поповнення складу 
За останні тижні склад "СПВ Компані Лтд" планово поповнився продукцією компаній MUL-T-LOCK (Ізраїль), ROSTEX (Чехія), Eff Eff... Читати далі.
 
Брендові банери
Щоб забезпечити місця продажу яскравою рекламою якісної продукції, ми розробили... Читати далі
Сертифікат від Trezor Test на замки, циліндри і фурнітуру MUL-T-LOCK

Компанія MUL-T-LOCK постійно дбає про відповідність своєї, продукції світовим нормам та стандартам. Нещодавно було поновлено сертифікати на замкові циліндри MUL-T-LOCK, замок для обладнання Cam 19 отримав американський сертифікат. А зараз
Читати далі...

«Майстер-ключ»: усі можливості в одному семінарі

Як організувати механічний контроль доступу в системі «Майстер-ключ», дізнавалися слухачі семінару від імпортера провідних замкових технологій «СПВ Компані Лтд» 11 лютого 2014 р.
Учасники навчань із Києва, Білої Церкви (Київщина), Лубен (Полтавщина), , 
Читати далі...
 
До електронна бібліотекаи EXTRANET, а саме до розділу постачальника MUL-T-LOCK викладено нові фото продукції (циліндрів та багатонаправлених замків) у високій якості. Докладнішу інформацію дивіться  ТУТ.
Реєструйтеся на партнерській зоні нашого сайту - отримайте доступ до новин, прайс-листів, рекламної продукції, розкладу навчань та електронної бібліотеки.

Просто натисніть кнопку:

         
Зворотній зв'язок   +380 44 456 9444, info@spv.ua

_______________________
З повагою

Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua