SPV на Construct блог Журнал Замки і Ключі Задати питання  УЛФ
№2 (49/52 тиждень)  2012
 
   Дорогі партнери, колеги, друзі!
Колектив компанії «СПВ Компані Лтд» щиро вітає Вас з Новим 2013 роком та Різдвом Христовим!

Читати далі ...
   
  Цієї осені фахівці SPV Company Ltd відвідали кілька міжнародних галузевих виставок, які традиційно проходять на провідних європейських виставкових майданчиках. Зокрема Німеччині, Іспанії, Франції.
Читати далі...
 
  Провідні фахівці з безпеки SPV Company Ltd, а саме відділ авторизованих специфікаторів, долучилися до комплектації номерного фонду та забезпечення системи безпеки та контролю доступу у готелі Radisson Blu Podil.Читати далі...
 
 
  На склад надійшла продукція компаній: RYOBI (дотягувачі різних модифікацій) , MUL-T-LOCK (механічні замки та циліндри), JWM(готельні замки), AODNS(взірці продукції), NEMEF (протипожежні замки та фурнітура).
Докладніше про продукцію...
 
  Для підвищення безпеки при відкритті вхідних дверей, компанія ROSTEX випустила такий зручний аксесуар, як дверний ланцюжок. Довжина ланцюжків - 85 мм. Ланцюжки є в наявності на складі СПВ.
Докладніше про продукцію Rostex...
 
Від постачальника MUL-T-LOCK на склад СПВ Компані надійшли висячі замки E-SLID у новому профілі Interactive+. Докладніше про новий профіль, ви зможете дізнатися з презентації.
Презентація
 
  Постачальник HAOGENPLAST повідомив про наявність нового кольору плівки VINORIT DARK OAK 15, рулони шириною 140 см. За додатковою інформацією звертайтесь до Наталії Андрусяк - менеджера напрямку "ПЛІВКИ ПВХ".
Контакти менеджера
 
 
 
  Постачальник RYOBI відгукнувся на прохання партнерів: на склад SPV Company Ltd надійшла перша партія дотягувачів RYOBI  D-1554 UNIV з універсальною тягою з литим написом на корпусі «ENGINEERED BY RYOBI LIMITED».Докладніше про продукцію Ryobi...
 
  Вийшов з друку буклет "WINSHIELD. Декоративне покриття для ламінування профілів з металопластику та алюмінію" (технічна інформація), який ви можете замовити у Наталії Андрусяк - менеджера напрямку "ПЛІВКИ ПВХ".
Контакти менеджера
 
 
SPV на   Construct блог  Журнал Замки і Ключі  Задати питання  УЛФ 

_________________________
З повагою
Ольга Українець
Менеджер з комунікації
SPV Company Ltd.
тел.: 044 456 9444
моб. 067 404 34 70
e-mail: extranet@spv.ua
www.spv.ua